Världens roligaste jobb!

Vi söker en mediesäljare med projektledaransvar till världens roligaste jobb för dig som är utåtriktad, orädd och tycker om att inspirera och entusiasmera andra människor. Du ska brinna för marknadsföring/försäljning och du arbetar gärna självständigt och känner stort ansvar för att leverera till de projekt du ansvarar för. Detta innebär krav på stor lyhördhet och kundvårdande inställning, där du kan lyssna till kundens behov och komma med kreativa lösningar. Att du tycker om att arbeta med budgetmål och har lätt för att målstyra dina arbetsuppgifter är lika nödvändigt som roligt för att lyckas. Stresstålig och strukturerad är förstås också ett krav som du som person ska uppfylla.
 
Bengtsson & Sundström Media är ett litet, trevligt och välrenommerat företag beläget på Södermalm i Stockholm. Företaget har funnits sedan 1991 och är väl etablerat i branschen.

Din roll
Arbetsuppgifterna består främst i att via telefon och personliga besök marknadsföra
en eller flera väletablerade medier och dess målgrupper i syfte att skapa långsiktiga relationer och annonsavtal med såväl marknads- och reklamchefer som reklam-
och mediebyråer. I arbetsuppgifterna ingår även att bevaka och ansvara för materialhantering samt ha kontinuerlig kontakt med såväl redaktion som tryckeri.

Din bakgrund
· Har du någon form av högre utbildning eller motsvarande med inriktning på marknadsföring/försäljning och/eller mediekunskap/kommunikation är det en stor fördel.
· Vi värdesätter erfarenhet från försäljning inom fackpress samt även erfarenhet av digital medieförsäljning.
· Mycket god svenska i både tal och skrift är ett krav.
· Du ska kunna hantera sedvanliga program såsom Word och Excel och det är en fördel om du även behärskar t.ex. InDesign, Illustrator och Photoshop. Vi arbetar i CRM-systemet LIME.
 
Din personlighet
Som person är det ett krav att du är ambitiös, självgående och vill ge det där lilla extra. Du ska vara mål- och resultatfokuserad, ha god administrativ förmåga och lätt för att samarbeta. Arbetet kräver också att du är ansvarsfull, har lätt för att lyssna, förstå och "ta" människor på rätt sätt.
 
Övrigt
Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Garantilön med provision.

Ansökan
Vi ber dig som sökande att, i första hand, ta kontakt med oss per telefon.
Efva Bengtsson, 08-20 94 60 alt. 070-751 09 72, efva@bs-media.se
Peter Sundström, 08-20 94 90 alt. 070-833 97 22, peter@bs-media.se

Vi undanbeder oss samtal från rekryteringsbolag.

Sökord: media, marknad, produkt, marknadsförare, mediasäljare, projektledare, säljare, marknadsföring, projektledning.